MKB Brandstof

MKB Brandstof biedt tankpassen vanaf één auto
MKB Brandstof is een grote aanbieder van tankpassen die ook vanaf één auto afgenomen kunnen worden. Dit in tegenstelling tot veel andere aanbieders waarbij men soms een minimumafname kent. Omdat MKB Brandstof deze faciliteit biedt zijn ze zeer geschikt voor ZZP’ers en eenmanszaken of freelancers. Keerzijde van de medaille is wel dat ze genoodzaakt zijn een borg van € 200 te vragen, maar voor een kleine ondernemer scheelt dit enorm veel administratiewerk.

Administratie = Tijd = Geld

Omdat MKB Brandstof een volledig geautomatiseerd brandstofpassen systeem heeft krijgt u netjes iedere maand een gespecificeerde factuur waarop de tankbeurten en uiteraard de bedragen vermeld zijn. U hoeft niet meer rond te zeulen met een doos bonnetjes want MKB Brandstof houdt dit voor u bij. De facturen zijn in PDF formaat dus u kunt ze eenvoudig in uw digitale administratie opslaan.

Omdat u de kosten voor het tanken 100% zakelijk maakt, kunt u deze middels de geldende administratie ook volledig met de BTW verrekenen. Fiscus-proof zoals MKB Brandstof dit zelf noemt.

Koppeling met Exact

Naast de digitale administratie die u zelf kunt downloaden via MKB Brandstof kunt u ook een koppeling met Exact opzetten die MKB Brandstof standaard aanbiedt. Zo heeft u nog minder omkijken naar de tankpas administratie en heeft u direct alle uitgaven in Exact geïmporteerd.

Ik gebruik mijn privé auto, kan ik dan wel een tankpas van MKB Brandstof gebruiken?

Als u zakelijke kilometers maakt in uw privé auto dan kunt u ook een deel van de kosten voor onderhoud én brandstof terugvragen. Dat laatste kan alleen wanneer de kosten op naam van de zaak staan, en met de tankpas van MKB Brandstof is dit natuurlijk volledig afgedekt.

Kan ik naast brandstof ook andere dingen met mijn tankpas betalen?

Naast het reguliere tanken kunt u de passen van MKB Brandstof ook gebruiken voor elektrisch laden, autowasbeurten, pechhulp en parkeren. Dat is natuurlijk ideaal!