MKB Brandstof

MKB Brandstof is een vooraanstaande aanbieder van tankpassen, en wat hen onderscheidt is dat ze tankpassen aanbieden die al vanaf één auto kunnen worden afgenomen. Dit in tegenstelling tot veel andere aanbieders waarbij vaak een minimumafname vereist is. Deze flexibiliteit maakt MKB Brandstof bijzonder geschikt voor ZZP’ers, eenmanszaken en freelancers. Het enige nadeel is dat ze een borg van € 200 vragen, maar voor kleine ondernemers betekent dit aanzienlijk minder administratief werk.

Administratie = Tijd = Geld

Dankzij het volledig geautomatiseerde brandstofpassen systeem van MKB Brandstof ontvangt u elke maand een overzichtelijke en gedetailleerde factuur met alle tankbeurten en bedragen vermeld. U hoeft niet langer rond te sjouwen met een doos vol bonnetjes, aangezien MKB Brandstof dit allemaal voor u bijhoudt. De facturen worden geleverd in PDF-formaat, waardoor u ze eenvoudig kunt opslaan in uw digitale administratie.

Omdat u de kosten voor het tanken 100% zakelijk maakt, kunt u deze middels de geldende administratie ook volledig met de BTW verrekenen. Fiscus-proof zoals MKB Brandstof dit zelf noemt.

Koppeling met Exact

Naast de digitale administratie die u zelf kunt downloaden via MKB Brandstof kunt u ook een koppeling met Exact opzetten die MKB Brandstof standaard aanbiedt. Zo heeft u nog minder omkijken naar de tankpas administratie en heeft u direct alle uitgaven in Exact geïmporteerd.

Ik gebruik mijn privé auto, kan ik dan wel een tankpas van MKB Brandstof gebruiken?

Als u zakelijke kilometers maakt in uw privé auto dan kunt u ook een deel van de kosten voor onderhoud én brandstof terugvragen. Dat laatste kan alleen wanneer de kosten op naam van de zaak staan, en met de tankpas van MKB Brandstof is dit natuurlijk volledig afgedekt.

Kan ik naast brandstof ook andere dingen met mijn tankpas betalen?

Naast het reguliere tanken kunt u de passen van MKB Brandstof ook gebruiken voor elektrisch laden, autowasbeurten, pechhulp en parkeren. Dat is natuurlijk ideaal!